Кажи "Не" на тормоза в училище като се включиш в отбелязването на Деня на розовата фланелка

Кажи "Не" на тормоза в училище като се включиш в отбелязването на Деня на розовата фланелка

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 20 February 2022 до 23 March 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Всяка последна сряда на месец февруари отбелязваме Световния ден на розовата фланелка. И тази година призовахме ученици и учители да облекат нещо розово на този ден. Изработихме флаери, които раздадохме на всички. Иработихме постери и с презентация призовахме всички заедно да намалим тормоза в училище.Какво?

Световният Ден на розовата фланелка се отбелязва всяка година в последната сряда на месец февруари в СУ "Алеко Константинов" гр. Луковит.  Клуб"Деца с големи сърца" те кани да се включиш като облечеш розови дрехи, изработиш постер или рисунка, участваш в презентация по темата. Заедно ще раздадем стикери и ще се опитаме да присъединим повече ученици към каузата.


Кога?

От 20 до 23 февруари 2022 година.

Къде?

СУ "Алеко Константинов" гр. Луковит.

Нужна екипировка?

Нужно е да носите розови дрехи на 23 февруари.

Защо?

За да намалим тормозът в училище, всички заедно трябва да положим усилия за това. Ето защо, за нас е важно да се включат повече ученици от цялото училище. От нас зависи да направим училището по-привлекателно и по-спокойно място.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова, Стефка Георгиева или Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!