Изработи късметчета за кафе с цитати от народни будители

Изработи късметчета за кафе с цитати от народни будители

Клуб "PTPI The Dolphins", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 25 October 2022 до 1 November 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В продължение на две седмици нашите делфинчета изработват и подготвят късметчета, които ще бъдат раздавани заедно с поръчаната напитка по случай празника. Доброволците дискутираха и избираха въпросните цитати. След това те ги изрязваха и навиваха, за да имат автентичен вид. Кафенетата откликват на идеята и са много топло настроение. 

Какво?

Работливи Делфини сръчно рязаха и навиваха късметчета, които ще бъдат раздадени по заведения в гр. Варна. Вече 6 години провеждаме подобна инициатива, с която да напомним за този светъл празник, а именно – Денят на народните будители! 

Кога?

Късметчетата се изработват последната седмица на октомври и се раздават на 1 ноември.

Къде?

Във варненските кафенета.

Нужна екипировка?

За доброволците са осигурени материали за създаването на самите късметчета.

Защо?

Провеждаме кампанията, за да напомним за празника и да почетем паметта на всички будители на знанието, като подарим любим и значим цитат, написан от български възрожденци!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

При възникнали въпроси относно събитието може да се свържете с нас, като ни пишете на нашата Facebook и Instagram страница или по email на thedolphins.pr@gmail.com

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!