Изработи коледно - новогодишен сувенир от рециклируеми материали

Изработи коледно - новогодишен сувенир от рециклируеми материали

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е от 1 November 2021 до 30 November 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците от клуб "Чавдарче 21", заедно със своите съученици и учители изработиха коледно - новогодишни сувенири и коледна украса от рециклируеми материали.  

Всички сувенири бяха подарени на Община Чавдар,  а коледните украси ще намерят своето място на общинската коледната елха. 

Децата получиха заслужени награди за своя труд и инициативност от Кмета на община Чавдар – Г-н Григор Даулов .

С тази успешно реализирана мисия , ние заставаме зад каузата за опазване на чиста околна среда и възпитаване на екологично съзнание и култура. Защото промените за изграждане на един по - чист и екологичен свят започват от самите нас, дори с малки стъпки.....

Какво?

Организираме инициатива за изработване на коледно - новогодишни сувенири и играчки, направени от рециклируеми материали (хартия, кашон, стъкло, пластмасови бутилки). Всички изработени сувенири и играчки ще бъдат подарени на служителите на общинска администрация към община Чавдар.

Кога?

01.11.21 - 30.11.21.

Къде?

в ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар.

Нужна екипировка?

Имаме всичко необходимо.

Защо?

Искаме да застанем зад една кауза, а именно рециклирането. Решихме да дадем нов живот на неща, които смятаме, че са отпадъци, като изработим коледно- новогодишни сувенири и играчки от тях. Изработените неща ще бъдат подарени на  служителите от общинска администрация към община Чавдар, като жест към тях, тъй като те са наш верен партньор във всяка една дейност и ни подкрепят усилено.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да изработят сувенири и играчки от рециклиращи материални и ни ги изпратят на адрес: с. Чавдар, ОУ "Св.Св. Кирил и Методий".


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!