Изработи коледна елха за деца с увреждания в Разград

Изработи коледна елха за деца с увреждания в Разград

Клуб "Добротворци", ОУ "Иван С. Тургенев", Разград
Мисията е от 19 декември 2021 до 23 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

През декември коледният дух завладява не само домовете ни, но и училищата.

Коледа е времето на добрите пожелания, времето на веселия звън на камбанките и песните край елхата. Коледа носи усещането за нещо свидно и мило. Коледа е топлината на чувството, че всеки от нас е специален и обичан. Коледа е времето когато даряваме обич и получаваме обич.

Учениците от четвъртите класове на ОУ „Ив.С.Тургенев“-гр.Разград станаха част от коледната магия на добрите дела и в часовете за Занимания по интереси в ЦДО изработиха специални коледни елхички с бонбонка за децата с увреждания  в къщичките в жк "Орел". Представители- ученици от двата класа и образователния медиатор занесоха специалните сладки коледни елхички за децата с увреждания. Така споделиха своята съпричастност към тях, защото са убедени, че Коледа не е в скъпите подаръци. Магията на Коледа е в това да направиш някого щастлив, да го накараш да се усмихне, да се почувства значим и специален, да подадеш ръка.


Какво?

В часовете за Занимания по интереси в ЦДО четвъртокласниците от 4 "а" и 4 "б" кл. да изработят специални коледни елхички с бонбони за децата с увреждания в къщичките в гр. Разград в жк "Орел".  

Кога?

от 19.12.2021 до 23.12.2021 г.

Къде?

в ОУ "Ив.С.Тургенев"-гр. Разград.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Коледа е времето на добрите пожелания, времето на веселия звън на камбанките и песните край елхата. Коледа носи усещането за нещо свидно и мило. Коледа е топлината на чувството, че всеки от нас е специален и обичан. Коледа е времето когато даряваме обич и получаваме обич. Магията на Коледа е в това да направиш някого щастлив, да го накараш да се усмихне, да се почувства значим и специален, да подадеш ръка.


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

https://www.facebook.com/groups/297808687687820.Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!