Изработи картички за благотворителната акция на PTPI Dolphins

Изработи картички за благотворителната акция на PTPI Dolphins

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 1 December 2023 до 20 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В шеметна надпревара с времето, наред с всичко останало, превръщаме и тази мисия в реалност!

Как го направихме ли? В поредица от дни изработвахме картички в часовете по ЗИ и у дома. Координаторът ни се свърза с Алина - президента на Делфините, за да се уговори даряването на картичките и в един късен следобед, около 18ч, след училище, заедно с въвлечени в доброволческите ни дейности родители, успяхме да стигнем до един от големите търговски обекти, където ни очакваше приятна изненада. Посрещнати бяхме от едно усмихнато момиче (Алина) и о, репортери на БНТ! Малко се притеснихме, но може би е нормално, когато те интервюират за първи път. Запознахме се с Алина, а срещата ни с нея бе много вълнуваща. Тя ни благодари и разказа за техния клуб и дейността им, разбрахме се да направим нещо заедно по-нататък във времето.

Какво по-хубаво от това да знаеш, че си полезен на хората в нужда! Радваме се, че избрахме да подкрепим Делфините и Пекарна „Радост“.

Варна може много, особено когато сме обединени!


Какво?

Идеята е от страницата с мисии на Купата. Решихме, че би било хубаво доброволците във Варна да се подкрепят и да направят нещо заедно. Ще изработим картички и ще ги предадем на Делфините за техните благотворителни щандове. 

Кога?

01.12.-20.12.2023 г.

Къде?

В СУ "Неофит Бозвели" - Варна.

Нужна екипировка?

Всичко необходимо е осигурено.

Защо?

Картички за благотворителност изработи и на "Делфините" в акцията помогни.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки желаещ може да се включи като изработи картички.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!