Изработи картички в подкрепа на пекарна "Радост"

Изработи картички в подкрепа на пекарна "Радост"

Клуб "PTPI The Dolphins", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 13 December 2023 до 18 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Коледната ни кампания премина повече от успешно и успяхме да съберем 21 572,30 лв., благодарение на които имаме възможност да закупим обещаното оборудване за социалното предприятие пекарна "Радост". Вече е поръчано!

Продавахме прекрасните коледни картички, направени от нас, Делфините, както и от много помощници (деца и родители, учители с ученици, майки и бащи, баби) на 6 места в рамките на 11 дни. Всички, които участваха, дадоха душата и сърцето си.❤️

Благодарим ви, Хора! ❤️🙏
Не спирайте да правите добро!

Весели празници на всички добряци и обещаваме, че ще ви държим в течение с процеса по изпълняване на мисията ни.🎄✨🪄❤️

Какво?

PTPI the Dolphins организира за 17-ти пореден път своята Коледна кампания с кауза за изработка на максимално най-много коледни картички.

Каузата за 2023 година е насочена към пекарна "Радост", гр.Варна - социално предприятие за младежи с дефицити, на което искаме да помогнем, като закупим кухненско оборудване и младежите бъдат записани на сладкарски курсове,за да могат да имат още по-добър шанс за реализация.

Дълго време,  доброволците на PTPI the Dolphins сами изработват коледни картички, ще творят, ще рисуват, ще събират съмишленици, ще приемат дарения във вид на картички и дълго ще сортират, пакетират и подреждат. След това, с началото на коледния ни базар, ще разположат маси на много ключови места в града и картичките бъдат продадени, а 100% от събраните средства ще бъдат дарени. 

Кога?

Мисията вече тече с пълна пара и се събират коледни картички!

От 13.12.2023 г. до 23.12.2023 г. от 11 ч. до 19 ч.

Къде?

Който желае може да се присъедини към нас, PTPI the Dolphins, и да изработваме заедно картичките или да ги направи сам и донесе/изпрати по куриер.

Нужна екипировка?

На доброволците се осигуряват материали.

При лошо време се премества поста на затворено място.

Защо?

Имаме нужда от мноооого картички,за да успеем да съберем повече средства и да помогнем на младежите с дефицити, които се трудят в пекарна "Радост".

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Могат да ни пишат на инстаграм профила или на имейла ни:

Instagram: PTPI The Dolphins

e-mail: thedolphins.pr@gmail.com

За изпращане на готови картички по куриер: Офис ЕКОНТ, гр. Варна, кв. Младост 100 - Гюрлата за Алина Чаушева, 0897522704, за ваша сметка.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!