Изработи информационни материали за Часът на земята

Изработи информационни материали за Часът на земята

Клуб "Да направим добро", СУ "„Свети Паисий Хилендарски", Златица
Мисията е от 21 March 2022 до 25 March 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

 Доброволците изработиха информационни флаери, с които да призоват повече хора да се включат в  инициативата "Часът на Земята". Тъй като те бяха черно-бели , някои доброволци се заеха с оцветяването им. Бяха сформирани екипи, които раздадоха  флаерите на всички ученици от училището. Целта е   занасяйки ги  вкъщи да призоват семействата си да се включат в Часът на Земята, като угасят осветлението за един час.

Какво?

Часът на Земята традиционно акцентира върху връзката с природата, която прави живота ни възможен. Затова доброволците изработиха флаери, с които да призоват повече хора да се включат в тази инициатива. Флаерите ще бъдат раздадени на всички ученици от училището, те ще ги занесат вкъщи и така ще призоват семействата си да се включат в Часът на Земята, като угасят осветлението. 

Кога?

От 21.03. до 27.03.2022г.

Къде?

Флаерите ще изработят у дома и ще бъдат раздадени в училището.

Нужна екипировка?

Материалите са осигурени от училището.

Защо?

По време на Часа на Земята милиони хора от целия свят символично изгасят осветлението в домовете си за един час, а знакови сгради притъмняват фасадите си. Така всички заедно отправяме призив за по-устойчиво бъдеще, демонстрирайки какво влияние могат да имат малките постъпки върху голямата планета.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Като изгасят осветлението от 20:30 до 21:30 ч. на 27.03.2022г.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!