Изпрати зимни дрехи и обувки на деца в неравностойно положение в село Чавдар

Изпрати зимни дрехи и обувки на деца в неравностойно положение в село Чавдар

Клуб "Чавдарче 21", ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с.Чавдар
Мисията е от 1 октомври 2021 до 29 октомври 2021

Какво?

Кампанията "Топла зима" има за цел да събере зимни дрехи и обувки, които ще бъдат раздадени на деца в неравностойно положение в село Чавдар, които понякога изпадат от образователната система, защото няма какво да облекат. Възрастова група: 7- 14 г.

Кога?

От 1 до 29 октомври.

Къде?

Дрехите се събират в ОУ "Св.Св. Кирил и Методий", с. Чавдар. След това ще бъдат сортирани от доброволци и раздадени на деца в неравностойно положение.

Нужна екипировка?

Най-голяма нужда има от набирането на зимни якета и обувки. 

Защо?

За да осигурим топли дрехи и обувки за зимния сезон на деца в неравностойно положение. Целим това да им помогнем за намаляването на безпричинните отсъствия (породени например от това, че децата няма какво да облекат, за да посещават училище).

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки желаещ може да изпрати зимни дрехи и обувки за деца на възраст 7 - 14 г. до 29 октомври (петък) на следния адрес: до ОУ "Св.Св. Кирил и Методий" с. Чавдар, адрес: с.Чавдар, ул. Христо Ботев №5, получател: Неделина Найденова, тел: 0877693103

Моля, доставката да бъде за сметка на дарителите.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!