Изпрати ръчно изработена картичка на възрастни хора от село Горнослав

Изпрати ръчно изработена картичка на възрастни хора от село Горнослав

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 15 December 2021 до 20 December 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В хода на нашата Коледна кампания, решихме да изпратим част от картичките към Горнослав. Надяваме се с нашият труд да сме зарадвали повече хора и да сме доставили коледния дух у тях.

Какво?

Видяхме инициативата в сайта на Купата и решихме да се включим. Кампанията особено ни допадна, защото ние сме известни с уменията си за правене на картички и да направим подобно добро нямаше да ни затрудни, а щеше наистина да зарадва хората от село Горнослав и да направи празниците им по-светли.

Кога?

Подготовката, приготвянето на материали и същинското правене на картички беше в периода 15.12.2021 г. - 20.12.2021 г. Картичките бяха изпратени на 20.12.2021 г.

Къде?

В село Горнослав.

Нужна екипировка?

Материали и място, където доброволците да могат да творят, които бяха осигурени от PTPI “Делфините”.

Защо?

Защото имахме възможността да помогнем и искахме да го направим. Подобна инициатива много ни допадна, защото с нещо толкова малко като картичка, имахме възможността да донесем щастие.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

При възникнали въпроси относно събитието може да се свържете с нас, като ни пишете на нашата Facebook и Instagram страница или по email на thedolphins.pr@gmail.com.

Към Инстаграма на Делфините


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!