Изпрати рисунки като поздрав за Международния ден на ромите

Изпрати рисунки като поздрав за Международния ден на ромите

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 април 2021 до 8 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По случай Международния ден на ромите зарадвахме децата от ДГ "Слънце" с рисунки и табло. Името на градината ни вдъхнови и  нарисувахме слънца, които подарихме на тези малки ДЕЦА - СЛЪНЦА.  Предварително подготвените рисунки поднесохме на празника. Всяко дете получи рисунка и беше щастливо да държи слънцето в ръцете си. За цялата градина изработихме табло с голямо слънце и имената на всички нас. Бяхме топло посрещнати и не можем да скрием радостта си от усмивките, които предизвикахме по малките личица.

Какво?

По случай Международния ден на ромите решихме да зарадваме децата от ДГ "Слънце" с рисунки и табло. Под мотото "Слънцето свети еднакво за всички" ще нарисуваме слънца, с които да зарадваме децата от детската градина със същото име.

Кога?

от 1 до 8 април.

Къде?

СУ "Алеко Константинов".

Нужна екипировка?

Нужно е да носите блок за рисуване и бои.

Защо?

Ние знаем, че хората са различни, но приемаме всеки такъв, какъвто е. Ето защо можем да зарадваме децата от ДГ "Слънце" по случай техния празник с изработени от нас рисунки. Не е нужно много. С малко старание, вдъхновение и вашите сръчни ръце, можем да сътворим красота, с която да направим този ден още по-празничен.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!