Изпрати поздрав на учителите в СУ "Алеко Константинов" по случай 1 ноември

Изпрати поздрав на учителите в СУ "Алеко Константинов" по случай 1 ноември

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 24 октомври 2021 до 1 ноември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По случай Деня на народните будители поздравихме нашите учители като изработихме книгоразделители, направихме картички с послания, записахме клипчета, които стигнаха до тях точно в деня на празника. За нас е това беше начин да благодарим за всички усилия, които те полагат за нас.

Какво?

На 1 ноември отбелязваме Ден на народните будители. По случай празника те каним да се включиш в нашата инициатива и да поздравиш учител от СУ "Алеко Константинов" гр. Луковит. Може да го направиш с картичка, рисунка, стихотворение или песен. Ти избираш как. Важно е посланието да стигне до учителя на 1 ноември.

Кога?

От 24 октомври до 1 ноември 2021 година.

Къде?

СУ "Алеко Константинов" гр.Луковит.

Нужна екипировка?

Нужно е да ни изпратите вашата картичка, рисунка, запис със стихотворение или песен. Ние ще я препратим до вашите учители точно на 1 ноември.

Защо?

Учителите са тези, които неуморно се борят да събудят у нас жажда за знания. Въпреки всички трудности, пред които са изправени ежедневно, те не се отказват. Ето защо, на празник като този, ние можем да им покажем, че тяхното дело значи много за нас. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова, Цветанка Лазарова или Стефка Георгиева.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!