Изпрати поздрав на центъра за деца с увреждания в Луковит по случай Деня на детската книга

Изпрати поздрав на центъра за деца с увреждания в Луковит по случай Деня на детската книга

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 21 март 2021 до 2 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

По случай Деня на детската книга бяхме поканени да поздравим децата от ДЦДФУ гр. Луковит.  Предвид затварянето ни по домовете и невъзможността да отидем лично, ние решихме да ги поздравим като направихме клипчета, в които прочетохме откъси от наши любими автори и книжки. Изпратихме ги точно на 2 април. Получихме благодарност от екипа и покана да се видим, когато това стане възможно.

 

Какво?

По случай Деня на детската книга и предвид затварянето ни по домовете, решихме да ви предизвикаме да четете. Изберете ваша любима книжка, прочетете ни любимата си приказка като направите клипче, с което да поздравим децата от ДЦДФУ гр. Луковит.

Кога?

От 21 март до 2 април.

Къде?

Всеки може да заснеме клип у дома и да го изпрати на asia16@abv.bg.

Нужна екипировка?

Нужна ви е само любимата книга и вдъхновение за четене.

Защо?

Четенето е магия и е хубаво да споделим това и с други деца. Тъй като сме затворени у дома и не можем да отидем лично в ДЦДФУ, можем да изпратим нашите послания. Нужно е само да хванете любимата си книга и да заснемете клипче, с което да зарадваме децата на 2 април. Бъдещето е в четящите деца, а вие можете да дадете пример за това!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!