Изпрати книга за създаването на библиотеки в детските отделения на болници в страната

Изпрати книга за създаването на библиотеки в детските отделения на болници в страната

Клуб "Добро сърце", 12 Детска градина "Първи юни", Кюстендил
Мисията е от 5 October 2021 до 5 November 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Деца и родители заедно с учителите в ДГ "Първи юни" събраха 126 книги. 30 от тях дарихме на детското отделение на болницата в гр.Кюстендил. Останалата част изпратихме на организаторите на инициативата в гр.Пловдив.

Всички групи от детската градина взеха активно участие.

Какво?

В детска градина "Първи юни" в гр.Кюстендил организирахме дарителска инициатива за събиране на детски книжки за детските отделения на болниците, в подкрепа на инициатива на Timeheroes. Голяма част от родителите се включиха и до момента са събрани голямо количество книги, които ще бъдат изпратени на посочен адрес в гр.Пловдив и една част ще бъде дарена на местната болница.

Кога?

05.10-05.11.21г

Къде?

В сградата на детската градина, не са нужни допълнителни материали.

Нужна екипировка?

Изработени от координатора флаери за информационните табла.

Защо?

В ситуация на пандемия децата, попаднали в болничните отделения, имат нужда от подкрепа и обич. Попадайки в чудния свят на приказките и приказните истории, те дори и за малко ще се пренесат в един по-добър и вълшебен свят.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

https://www.1juny.com/index.php/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B3

Сайтът на детската градина.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!