Изпрати бижута, картички и книги за базар в подкрепа на бездомни животни

Изпрати бижута, картички и книги за базар в подкрепа на бездомни животни

Клуб "Млади дами", ПГАВТ "А. С. Попов", София
Мисията е от 1 October 2021 до 31 October 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Нашия клуб се включи в двете кампании, които организират Dare2Care ,а именно:

Подари храна и консумативи за бездомни котета и кучета - https://timeheroes.org/bg/dare-2-care-animals/dari-hrana-konsumativi-bezdomni-kotki-2021

Дари книги и ръчно изработени предмети за базар в полза на бездомни животни - https://timeheroes.org/bg/dare-2-care-animals/dari-knigi-handmade-predmeti-bazar-bezdomni-zhivotni-2021

Решихме да участваме точно в тази кампания, защото и преди сме били на благотворителни базари на Dare2Care и искахме и сега да им помогнем! Средствата бяха събрани, като всяко от момичетата,които успяха да се включат донесе съответните дарения до координатора ни в училище-г-жа Татяна Ханъмова. След това координатора ги изпрати по куриер до организацията!

Някои от момичетата донесоха храна, други книги, а трети собственоръчно направени бижута или рисувани картички! Към нашата мисия, успяхме да привлечем и три учителки от училище, които също оставиха храна за малките бездомничета!

Мисията ни протече в рамките на три дни от 27.10 до 29.10.2021г.

Към мисията на клуба успяхме да привлечем, като доброволци три госпожи от училище!

Направихме си страничка във фейсбук: https://www.facebook.com/mladidami5


Какво?

Нашият клуб се включи в двете кампании, които организират Dare2Care, а именно: Подари храна и консумативи за бездомни котета и кучета и Дари книги и ръчно изработени предмети за базар в полза на бездомни животни.

Решихме да участваме точно в тази кампания, защото и преди сме били на благотворителни базари на Dare2Care и искахме и сега да им помогнем! Средствата бяха събрани, като всяко от момичетата, които успяха да се включат, донесе съответните дарения до координатора ни в училище - г-жа Татяна Ханъмова. След това координаторът ги изпрати по куриер до организацията!

Някои от момичетата донесоха храна, други книги, а трети - собственоръчно направени бижута или рисувани картички! Към нашата мисия успяхме да привлечем и три учителки от училище, които също оставиха храна за малките бездомничета!

Кога?

Мисията ни протече в рамките на три дни - от 27.10 до 29.10.2021 г.

Къде?

В София.

Нужна екипировка?

Не беше нужна екипировка за тази мисия.

Защо?

Защото бездомните животни са беззащитни и изключително благодарни същества! Понякога много повече от хората за жалост! Бъдете добри, те имат нужда от вашата помощ! Всяко малко бездомниче има нужда от твоята подкрепа!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Към мисията на клуба успяхме да привлечем, като доброволци три госпожи от училище!

Направихме си страничка във фейсбук: https://www.facebook.com/mladidami5Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!