Изнесете урок за правата на човека на по-малките ученици

Изнесете урок за правата на човека на по-малките ученици

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 25 April 2022 до 29 April 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Темата за човешките права е важна и интересна. За това решихме да споделим нашите знания с по-малките ученици. Събрахме се и нахвърляхме интересни идеи. Дискутирахме как и какво да представим. Оформихме план и направихме презентация. Включихме и ролеви игри. Уговорихме подходящ ден с учителите и представихме нашия урок. Децата се включиха активно в дискусиите и игрите. Бяха доволни и ни поканиха отново.


Какво?

Темата за човешките права е важна и интересна. Сигурни сме, че можете да ни разказвате много. Ето защо те каним да се включиш в подготовката на урок за правата на човека пред по-малките ученици. С филм или презентация, с брошури или плакати, заедно искаме да изберем един различен начин да запознаем по-малките ученици с информация по темата. Когато сме готови, ще разговаряме с класните ръководители, за да проведем урока. 

Кога?

от 25 април до 29 април 2022

Къде?

СУ "Алеко Константинов"

Нужна екипировка?

не е нужна екипировка

Защо?

Темата за правата на човека е важна за всички нас. Ето защо, смятаме, че ще бъде полезно да споделим нашите знания с по-малките ученици и да ги информираме за техните по-важни права. Нека го направим заедно като подготвим един различен и интересен урок, който да помнят дълго след това.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова, Цветанка Лазарова, Стефка Георгиева.


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!