Измайстори коледни сувенири в подкрепа на благотворителен базар за деца в нужда в Тервел

Измайстори коледни сувенири в подкрепа на благотворителен базар за деца в нужда в Тервел

Клуб "Добротворци", ОУ "Иван С. Тургенев", Разград
Мисията е от 15 декември 2021 до 22 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Учениците-добротворци от клуб "Добротворци"-4 "б" кл се включиха в конкурс „Нашата зелена Коледа” от Община Тервел с проекта  "Еко Коледа" . В часовете за Занимания по интереси изработихме уникална еко коледна елха с ролки от опаковъчно фолио, които учениците облепиха с различни прежди в зелено. По този начин продължихме и доразвихме идеята на клуб "Добротворци" за рециклиране и опазване на природните ресурси. Направихме много сувенири от рециклирани материали с цел да подпомогнем благотворителния коледен базар за деца в нужда, който организаторите провеждат в периода от 16 до 22 декември.

Какво?

Да участваме в конкурс „Нашата зелена Коледа” от Община Тервел с проекта ни "Еко Коледа". В часовете за Занимания по интереси да изработим коледни сувенири от рециклирани материали. По този начин да  продължим и доразвием идеята на клуб "Добротворци" за рециклиране и опазване на природните ресурси, но и ще подпомогнем благотворителния коледен базар за деца в нужда, който организаторите провеждат в периода от 16 до 22 декември. 

Кога?

От 15.12.2021 до 22.12.2021 г.

Къде?

В ЦДО 4. "б" клас.

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

По този начин ще продължим и доразвием идеята на клуб "Добротворци" за рециклиране и опазване на природните ресурси. Ще направим много сувенири от рециклирани материали с цел да подпомогнем благотворителния коледен базар за деца в нужда в Община Тервел.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

https://www.facebook.com/groups/297808687687820Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!