Измайстори коледни картички, помогни да обновим площадки за деца с увреждания

Измайстори коледни картички, помогни да обновим площадки за деца с увреждания

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 15 ноември 2019 до 24 декември 2019
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Младежите от "Делфините", наши приятели и доброволци от всички краища на страната, се обединихме около една мисия - да творим коледни картички, чиято продажба е с цел изграждането на детски площадки и закупуването на рехабилитационни уреди за центровете от семеен тип в град Варна.

През ноември публикувахме мисия в TimeHeroes.org за набиране на ръчно създадени картички. Организирахме продажбата на картичките и като резултат събрахме 38 хиляди лева.

Шест месеца по-късно, въпреки известни трудности, породени от извънредната обстановка в страната, дарението е направено и всички рехабилитационни уреди са закупени, а площадките инсталирани! 

Какво?

Още е ноември. Есен е. Но на нас, Делфините, ни е вече коледно. И сме изключително щастливи... защото поставяме НАЧАЛОТО НА КОЛЕДНАТА НИ КАМПАНИЯ. Имаме един месец да сътворим най-прекрасните картички и да сбъднем още една голяма мечта.

Тази година ще събираме средства в помощ на 8 ЦНСТ-та (Център за настаняване от семеен тип), намиращи се на територията на град Варна, като ще помогнем при закупуването на уреди за рехабилитация и изграждането на детски площадки, които ще бъдат пригодени и за деца с увреждания. 

Миналата Коледа успяхме да съберем за каузата невероятните 30 000 лв, благодарение на много, много герои със сръчни ръце и топли сърца. Вярваме, че заедно можем много! Вярваме, че заедно можем да повдигнем планини! Вярваме в доброто!

Кога?

Може да ни изпращате и вашите ръчно изработени картички до 12 декември.

Къде?

Благотворителните ни щандове ще бъдат на различни обекти в целия град от 13 до 23 декември.

Нужна екипировка?

Творчески материали, коледно настроение, фантазия!

Защо?

Включете се в нашата Коледна кампания, защото:

  • тя е магия
  • прави невъзможното - възможно
  • сбъдва мечти
  • пълни сърцата с любов
  • и ни прави хора!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Намерете ни във Facebook: PTPI The Dolphins Varna


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!