Информирай общността за инициативата "Часът на Земята" и прикани повече хора да се включат

Информирай общността за инициативата "Часът на Земята" и прикани повече хора да се включат

Клуб "Палави герои", ОУ "Св. Климент Охридски", Попово
Мисията е на 19 March 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

🌍 Заедно можем да постигнем промяна! 🌍

Днес, по случай Часът на Земята, нашите ученици от клуб "Палави герои" се включиха в инициативата за опазване на планетата ни! 🌏 Раздадоха над 100 флаера в нашия град, информирайки общността за важността на опазването на околната среда. "Този малък жест може да допринесе много за нашата планета!", казваха те на гражданите.


🌟 Важна информация: Не забравяйте, че днес, 23 март, от 19:30 до 20:30 часа е Часът на Земята! 🌟 Покажете своята подкрепа, като изключите осветлението в домовете си за един час. 

Какво?

Учениците от клуб "Палави герои" ви приканват да се включите в "Часът на Земята" като изключите осветлението в домовете си точно в 20:30 ч. на 19.03.

Всеки, който следи страницата на нашето училище във социалните мрежи, ще бъде уведомен за инициативата ни седмица преди това.

През деня на 19.03. ще бъдат раздавани и флаери в гр. Попово, с които да приканим съгражданите ни да направят добро за природата!

Кога?

19 март 2024 г. от 20:30 часа до 21:30 ч.

Къде?

В цяла България!

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Ние мислим за бъдещето, помислете и вие !

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Симона И. Стефанова.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!