Ела на среща с БЧК и разбери повече за работата на доброволците с хора, търсещи закрила

Ела на среща с БЧК и разбери повече за работата на доброволците с хора, търсещи закрила

Клуб "Белите ангели", Професионална гимназия "ПГЛПЕХТ", Ямбол
Мисията е на 10 February 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 15.02 се проведе среща с представител от БЧК, по идея на доброволческия клуб "Бели ангели" с група от ученици. Срещата се посвети за оказване на първа до лекарска помощ и как доброволците и учениците могат да бъдат полезни за хора търсещи подкрепа. Г-жа Добриела Праматорова, сподели, че най-голяма необходимост има от закупуване на хранителни продукти, които да се занесат в БЧК. Доброволците ще съберат лични средства и ще закупим хранителни продукти., които ще занесем в организацията.

Какво?

Мисията, която организираме, е със представители от БЧК - гр.Ямбол, поканили сме ги, за да разкажат за личния си пример при работата с хората, търсещи закрила, и как могат доброволците да им бъдат полезни.

Кога?

На 10 февруари от 13.30 ч. в ПГЛПЕХТ - гр. Ямбол.

Къде?

В училище, не е необходим транспорт.

Нужна екипировка?

Не е необходима.

Защо?

Доброволците биха искали да научат малко повече за живота на хората, търсещи закрила, и как наистина биха могли да им бъдат полезни.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На училищното табло, ще бъде поставена покана от доброволците и ще могат да присъстват на срещата и представители от различни класове, както и в групата на Добровлчески клуб "ПГЛПЕХТ "- гр.Ямбол.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!