Донеси цвете в саксия в училище и допринеси за подобряването на училищната среда

Донеси цвете в саксия в училище и допринеси за подобряването на училищната среда

Клуб "Ангелски сърца", СУ "Николай Катранов", Свищов
Мисията е от 7 May 2024 до 14 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Премина още една успешна мисия на клуб „Ангелски сърца“, една цветна и благоуханна мисия. В периода от 7 до 14 май в училище бяха донесени различни стайни цветя, които по своя облик и въздействие ни допринасяха за настроението. В мисията се включиха всички ученици, учители и родители. Бяха събрани над 50 стайни цветя, които ще бъдат пресадени и поставени в коридорите, фоайетата и класните стаи в СУ „Николай Катранов“.

Какво?

Героите от клуб „Ангелски сърца“ съвместно с ръководството на училището Ви каним да се присъедините към поредната инициатива на клуба, под надслов „За цветята с любов“.

Идеята е да се създаде една уютна и топла атмосфера в училищните коридори и фоайета. Една цветна и красива визия на нашето училище ще го превърне в притегателен център и място, в което не само се получават знания. Целта ни е да работим, учим и творим в позитивна съвременна и уютна учебна среда, да осъществим идеите си за модерно, красиво и иновативно училище.

Коридорите и фоайетата, макар и помещения, в които не прекарваме много време са важни, защото преминаваме всеки ден през тях, от тук преминават и нашите гости, тук те получават първите впечатления за училището.

Нека всеки желаещ да донесе стайно цвете – екзотично, декоративно, атрактивно по своя облик и въздействие, което да е среден или голям размер.

Ние ще ги засадим заедно и ще ги експонираме в училищните коридори и фоайета. По този начин ще се естетизира средата, но по-важното е организацията и ролята на детското участие. Децата, знаят, че имат различни роли в училище и могат да инициират и реализират различни свои идеи.

Очакваме да донесете вашите цветя в периода от 7 до 14 май, като потърсите координаторите на клубът или героите.

Героите-активисти разчитат на подкрепата на цялата училищна общност – ученици, родители и учители да се включат!


Кога?

От 7 до 14 май.

Къде?

В СУ "Николай Катранов".

Нужна екипировка?

Не.

Защо?

Чрез мисията ние насърчаваме младите хора да обичат всичко в природата, което ни заобикаля, като поставим цветя в саксии, които визуално да вдъхновяват учениците, да ги насърчават да се грижат за тях и да бъдат екологично ангажирани личности.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

На информационното табло на клуба и на facebook страницата на училището.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!