Дари творчески материали за ателието на малките хора

Дари творчески материали за ателието на малките хора

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 март 2021 до 30 март 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Центърът по въпросите на малките хора в България предоставя комплекс от социални и здравни услуги, както и много разнообразни дейности. Една от тези дейности е арт ателие, в което физически неактивни малки хора от цялата страна имат възможност да изградят трудови навици, да развият фантазията си и творческите си способности. Ние подкрепихме усилията на малките хора с материали за изработка на картички, декупаж, накити, играчки и други красоти. Надяваме се, че нашата подкрепа за арт ателието ще направи живота по- смислен за малките хора.

Какво?

Центърът по въпросите на малките хора в България предоставя комплекс от социални и здравни услуги, както и много разнообразни дейности. Една от тези дейности е арт ателие, в което физически неактивни малки хора от цялата страна имат възможност да изградят трудови навици, да развият фантазията си и творческите си способности. Можем да подкрепим усилията на малките хора с материали за изработка на картички, декупаж, накити, играчки и други красоти.

Кога?

От 01 до 30 март 2021 година

Къде?

В СУ "Алеко Константинов" 

Нужна екипировка?

Може да донесете цветни заготовки за картички, хартиени елементи, самозалепящи елементи, шаблони за рисуване, акрилни бои, цветни картони, лепило, лак, мъниста, филц, панделки, ширити, дантели, прежда и мъниста за мартеници.

Защо?

За много малки хора в България животът преминава пред телевизора или пред компютъра, защото средата не е адаптирана за тях Идеята на тази мисия е да внесе разнообразие и да ги накара да се почувстват полезни и значими. Твоята подкрепа за арт ателието може да направи живота по- смислен за малките хора.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Може да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!