Дари топла дреха и подари любов на децата от ЦНСТ №3

Дари топла дреха и подари любов на децата от ЦНСТ №3

Клуб "Вяра и любов", ЧПГ "АК-Аркус", Велико Търново
Мисията е на 3 November 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Като доброволци, членуващи в клуб „Вяра и Любов“, и с помощта на нашите съученици от колежа успяхме да съберем зимни дрехи, спортни екипи, раници и учебни помагала за децата от ЦНСТ Дом №3. С това дарение решихме да стоплим малчуганите от дома в предстоящите студени дни. Срещата премина в разговор за обучителните трудности в училище. Моменти като този ни помагат да осъзнаем, че не само вещите, но и вниманието, човечността, съпричастността са дарове, които ни правят щастливи!

Какво?

Като доброволци, членуващи в клуб „Вяра и Любов“, и с помощта на нашите съученици от колежа успяхме да съберем зимни дрехи, спортни екипи, раници и учебни помагала за децата от ЦНСТ №3. С това дарение решихме да стоплим малчуганите от дома в предстоящите студени дни. Срещата премина в разговор за обучителните трудности в училище. Моменти като този ни помагат да осъзнаем, че не само вещите, но и вниманието, човечността, съпричастността са дарове, които ни правят щастливи!

Кога?

3.11.2023 г.

Къде?

ЦНСТ 3, гр. Велико Търново.

Нужна екипировка?

-

Защо?

Важно е да бъдем олидарни с другите и да правим каквото можем, за да живеем всички добре.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с нас в Instagram на @pokolenie_bunt

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!