Дари ръчно изработени артикули за пролетен базар в подкрепа на НЧ "Христо Г. Данов – 1904" в Пловдив

Дари ръчно изработени артикули за пролетен базар в подкрепа на НЧ "Христо Г. Данов – 1904" в Пловдив

Клуб "НПМГ подава ръка", НПМГ "Акад. Любомир Чакалов", София
Мисията е от 1 April 2024 до 5 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

През изминалата седмица доброволците от отбора на “НПМГ подава ръка” изготвиха и подготвиха за изпращане ръчно изработени картички с Великденска тематика.

Освен картичките учениците изпратиха и бижута, направени от рециклирани пластмасови бутилки.

Бижутата и картичките бяха изпратени на НЧ “Христо Г. Данов”, в подкрепа на базара, който организират.

Отборът на "НПМГ подава ръка" изразява своята благодарност към организаторите за възможността да участва в инициативата!

Какво?

Изпрати ръчно изработен сувенир, играчка, картичка или друго произведение на изкуството за благотворителния базар, организиран от  НЧ "Христо Г. Данов – 1904" в Пловдив. Предвид периода на провеждане на събитието, ще е супер, ако творбите ти са на тема Пролет или Великден.

Ако пък не си от най-сръчните, но искаш да помогнеш, можеш да дариш и закупени специално за базара играчки, книги, сувенири, коледна украса или каквото прецениш, че е подходящо да бъде включено в събитието.

Доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" ще подпомогнат на инициативата, като изработят и изпратят артикули, които да бъдат продавани на базара. 

Кога?

До 5 май включително.

Къде?

Можеш да занесеш артикулите, които искаш да дариш на място на бул. "6-ти Септември" №128 в Пловдив или да изпратиш пратка по куриер за своя сметка.

Нужна екипировка?

Артикулите, които искаш да дариш за базара.

Защо?

Защото всички приходи от базара ще отидат за финансирането на ремонта на тавана в читалищната библиотека. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Герои, които не са част от клуба, могат да организират подобно събитие или да се свържат с организаторите на инициативата.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!