Дари превързочни материали и лекарства на медицинския кабинет в училище

Дари превързочни материали и лекарства на медицинския кабинет в училище

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 9 May 2021 до 20 May 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Заедно събрахме и дарихме лекарства и превързочни материали на лекарския кабинет в училище. Надяваме се да не се налага да ги ползваме, но е хубаво да знаем, че ги има. 

Какво?

Медицинският кабинет в училище е посещаван ежедневно от голям брой деца. Самите ние ползваме често услугите му. Кабинетът има нужда от голямо количество превързочни материали и продукти от първа необходимост. Затова решихме да се отблагодарим за помощта и грижите, които получаваме, като съберем и дарим превързочни материали и някои лекарства от първа необходимост. Смятаме, че такива винаги са нужни и ще бъдат от полза.

Кога?

от 09 до 20 май.

Къде?

СУ "Алеко Константинов".

Нужна екипировка?

Може да донесете бинт, марли, лепенки и лекарства от първа необходимост.

Защо?

Медицинският кабинет в училище е мястото, на което може да се окаже първа помощ на над 800 ученици. От тази помощ се е възползвал почти всеки от нас. В знак на благодарност нека дарим превързочни материали и лекарства от първа необходимост. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова или Цветанка Лазарова.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!