Дари предмети от първа необходимост

Дари предмети от първа необходимост

Клуб "Белите ангели", Професионална гимназия "ПГЛПЕХТ", Ямбол
Мисията е от 14 March 2022 до 30 March 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволчески клуб "Бели ангели", организириха мисия в подкрепа на нуждаещи си хора. Доброволците се включиха, в благотворителната инициатива "Деца помагат на деца", съвместно реализирана от  РУО и БЧК  - гр. Ямбол,  изразяваща се в събиране на хуманитарни помощи. Част от доброволците направиха обява, която беше сложена на таблото за обяви в гимназията, на телевизорите в училище вървеше и едновременно с това минаваха по класовете, да съобщават на връстниците си, че могат да донесат хигиенни принадлежности, хранителни продукти, ученически пособия, които да бъдат нови,  съобразно изискванията за хуманитарни помощи, които ще  се предоставят и съхраняват  при педагогическия съветник. Срока за учениците, който имаха да предоставят своите дарения беше две седмици.  След приключването събиранията на даренията,доброволците занесоха в БЧК, събраните хуманитарни помощи, доброволците бяха щастливи от постигнатото, относно събраните дарения от другите деца и това, че ще са съпричастни в подкрепата на нуждаещите се.  Има публикация и в групата на доброволците, Доброволчески клуб "Бели ангели" - ПГЛПЕХТ.

Какво?

Доброволчески клуб "Бели ангели" организира, мисия за събиране на хигиенни принадлежности и други нови вещи в подкрепа на нуждаещи се хора!

Кога?

От 14.03 до 25.03 е срока, който учениците и други желаещи от училище ще могат да донесат каквото желаят в подкрепа на нуждаещите се. След което донесените неща, ще бъдат занесени в БЧК, от доброволците и педагогическия съветник.

Къде?

На територията на гимназията.

Нужна екипировка?

Не 

Защо?

Защото, доброволците искат да бъдат полезни и да направят нещо значимо за някого......

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Има поставена обява във фоаето на гимназията и на екрана, както и по групите на доброволческия клуб и ученическия парламент, всеки който желае може да се включи.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!