Дари книги на библиотеката в Луковит

Дари книги на библиотеката в Луковит

Клуб "Деца с големи сърца", СУ "Алеко Константинов", Луковит
Мисията е от 1 май 2021 до 11 май 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Както бяхме обявили в периода от 1 до 11 май събирахме детски книжки за библиотеката в град Луковит. По случай Деня на библиотекаря всички книжки, които успяхме да съберем подарихме на библиотеката. Част от тях са "Малкият принц", "Небивалици", "Пет приказки, "Алиса в страната на чудесата", "Приказки на народите" и други наши любими книжки, които отново бихме взели да прочетем.


Какво?

На 11 май отбелязваме Ден на библиотекаря. Ето защо в периода от 1 май до 11 май ще събираме детски книжки, които точно в този ден ще подарим на библиотеката. Може да се включиш и ти като донесеш любима твоя книжка, която да дарим, и по този начин да достигне и до други деца през лятната ваканция.

Кога?

от 1 май до 11 май.

Къде?

СУ  "Алеко Константинов".

Нужна екипировка?

Нужно е да донесете детска книжка.

Защо?

Наближава лятната ваканция и книжките през този период не стигат за всички желаещи деца. За това нека заедно съберем и подарим на библиотеката в гр. Луковит повече книжки.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Можете да се свържете с Ася Найденова и Цветанка Лазарова


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!