Дари книги и ръчно изработени предмети за базар в полза на бездомни животни

Дари книги и ръчно изработени предмети за базар в полза на бездомни животни

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 31 октомври 2021 до 7 ноември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Събрахме изключително много книги, които вече са изпратени към базара в София! Надяваме се да се съберат достатъчно парички, за да се помогне на животинките!

Какво?

Dare 2 Care Animals спасяват от улицата пострадали котки, лекуват ги и им търсят осиновители. И не само – те се грижат за около 15 бездомничета в приемни домове, хранят, обгрижват, лекуват и търсят домове на близо 60 на улицата, а през годините са кастрирали стотици животни и са консултирали хиляди хора за спасяването на четириног приятел.

За да се случва всичко това, сдружението разчита и на oнлайн благотворителен базар, а събраните от него средства отиват както за спасяването, лечението и грижата за пострадали косматковци, така и за кастрации на бездомни улични котки и образователна програма "Dare 2 Change Lives" – за по-добра и отговорна грижа за животните, така че домашните да не попадат отново на улицата, а броят на бездомните постепенно да намалява.

Кога?

Събираме книжките от 31.10.2021 г. до 07.11.2021 г. и ще ги изпратим по куриер към София на 08.11.2021г.

Къде?

Базарът на Dare 2 Care Animals ще се проведе онлайн, а предаването на нашите книги може да се случи на среща на организацията или да се предадат в някой от дните преди изпращането им.

Нужна екипировка?

Няма нужда от допълнителна екипировка, една усмивка е достатъчна. ;)

Защо?

Всички обичаме животните, много от нас дори си имат домашни любимци, които още с вземането им у дома стават неразделна част от семейството ни. Доста четириноги обаче нямат късмета да намерят вечния си дом, затова организации като Dare 2 Care Animals се грижат за тях. Именно заради това решихме да помогнем с дарение към онлайн базарa им!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Ако имаш книжки, които би искал да дариш, свържи се с нас на нашата Facebook или Instagram страницата или ни пиши на e-mail: thedolphins.pr@gmail.com 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!