Дари книга на откритата библиотека в зоопарка

Дари книга на откритата библиотека в зоопарка

Клуб "Кошер на доброто", ОУ "Свети Климент Охридски", Павликени
Мисията е на 4 April 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

"БИМИ Белеви" продължава да ни заразява с добро. Те се заеха с организацията в която се включваше, кой да изработи, кой да гравира и кой да напълни къщичката с книги. За запълването и популяризирането на идеята да има къщичката за книги в зоопарка, от която да можеш да вземеш или оставиш книга се погрижиха доброволците. Въпреки, че беше доста студено..това не ни спря и с удовлетворение продължихме ваканцията си.. 

Какво?

Местни инициатори на добрини от "Бими" братя Белеви ни поканиха да се включим в тяхната идея за поставяне на библиотека на открито "От вас за вас" 

Доброволците ще присъстват на откриването, като ще имат възможност да се включат в добрия пример и да оставят свои книги, както и да вземат или да почетат в зоопарка. 


Кога?

04.04 от 10.00ч до 11.00ч.

Къде?

Зоопарк гр. Павликени. Няма да има организиран транспорт. 

Нужна екипировка?

Всеки който желае може да донесе книга за новата библиотека. 

Защо?

Споделянето на добрия пример е важно за нас. Да се обединяваме около общи каузи и да споделяме доброто. В месеца на четенето и по повод деня на детската книга 02.04  нека поставим основите на нови навици за четене. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

За контакт Илина Димитрова poisonous_ivy@abv.bg, Милен и Белослав Белеви  - "БИМИ Белеви" 

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!