Дари дрехи, обувки и играчки за деца в риск

Дари дрехи, обувки и играчки за деца в риск

Клуб "Кошер на доброто", ОУ "Свети Климент Охридски", Павликени
Мисията е от 17 декември 2021 до 7 януари 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

В тази мисия се включиха повече родители на други герои. Важното е, че успяхме да зарадваме няколко деца, някои от тях не пожелаха да се снимат. Но пък усмивките им бяха като за холивудска камера. След мисията, в която успяхме да осигурим дрехи, обувки, книжки и играчки, ни останаха неща, с които се надяваме да зарадваме и след празниците деца, които имат нужда. 

Какво?

Поради наличието на деца в риск от социално слаби семейства в училище, учители и ученици се обединиха около идеята да помогнат с каквото могат.

В пункт ще се събират дрехи, обувки, играчки и книги за деца от рискова група. Първо ще се говори с класните ръководители, за да се фиксират всички такива деца. След това ще се свържем с родителите, за да сме наясно дали те биха приели помощ, като ще попитаме за конкретни размери на дрехи и обувки, които да търсим. Следва да разпространим информация за търсените неща по паралелки.

След изтичане на срока или набавяне на нужните неща, ще се свържем с родителите и децата, за да им ги предадем. 

Кога?

17.12.2021 г. до 07.01.2022 г. 


Къде?

ОУ "Свети Климент Охридски", гр. Павликени.
Не е необходим транспорт. 

Нужна екипировка?

Не е необходима. 

Защо?

Това, което за нас е непотребно и заема място, може да е безценно и да донесе щастие за някого другиго. Множество семейства живеят на ръба на бедността и изпитват затруднения да се справят. Можем да помогнем, можем да се справим заедно. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

В ОУ "Свети Климент Охридски" гр. Павликени ще се събират вещите.
За контакт Илина Димитрова (poisonous_ivy@abv.bg), Атанас Петров (renias@abv.bg), Николай Георгиев (gentleman@abv.bg) 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!