Дари дрехи на центрове за настаняване от семеен тип в гр. Сливен

Дари дрехи на центрове за настаняване от семеен тип в гр. Сливен

Клуб "Работилница за надежда", ПГПЗЕ "Захарий Стоянов", Сливен
Мисията е от 1 December 2023 до 11 December 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Доброволците успяха да съберат голямо количество напълно запазени, здрави и удобни дрехи за потребителите на центровете за настаняване от семеен тип за деца без увреждания в гр. Сливен. Предадохме ги на служител, който имахме късмета да дойде на място тъй като ги подредихме в огромен кашон, който украсихме коледно и щеше да е трудно да занесем с градския транспорт. Благодарим на всички, които се включиха и дариха свои дрехи!

Какво?

На една от сбирките си доброволците предложиха да съберат здрави и запазени дрехи, които могат да дарят на потребителите на центровете за настаняване от семеен тип в град Сливен. Свързахме се с директора на центровете и дамата прие радушно предложението за помощ. 

Кога?

Чистите и запазени дрехи се събират в сградата на гимназията на ул. "Дж. Уошбърн" 2 при координаторите на клуба. Крайният срок е 11.12.2023 г.

Къде?

Дрехите ще занесем лично. 

Нужна екипировка?

Не. 

Защо?

Бъдещето на дрехите, които вече не са ни по размер или вкус може да е или рециклиране, или оставяне в определените за това места (контейнери за дрехи и обувки), или даряване. Доброволците сами предложиха да опаковат запазените дрехи и да ги дарят с идеята някой друг да може да ги носи с радост.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Таня Бившева, Ана-Мария Маринова, Радост Петрова или Диляра Ахмедова винаги ще помогнат с насоки :) 

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!