Дари детски книжки на градската библиотека

Дари детски книжки на градската библиотека

Клуб "Заразно добро", 2 СУ "Професор Никола Маринов", Търговище
Мисията е от 2 април 2021 до 30 април 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Здравейте, скъпи доброзаразители! Месец април беше изпълнен с много вдъхновение и четене! С членовете от Доброволчески клуб "Заразно Добро" създадохме инициатива за даряване на детски книжки в регионалната библиотека в гр. Търговище. Чрез публикации в социалните мрежи и споделяне ние призовахме и други да се включат в тази инициатива. Четенето ни носи умението да разбираме останалите и да развиваме нашето въображение. Нека не забравяме магията, която книгите ни носят! 

Какво?

По повод 2 април - Международен ден на детската книжка - ние от клуб "Заразно добро" решихме да направим малко дарение в градската библиотека в Търговище. Доброволците от клуба се разровиха из домовете си и веки който откри детска книжка ,веднага бе готов да я дари. 

Кога?

Ще проведем инициативата на 02.04.2021г. в библиотеката, но всеки желаещ може да дари детска книжка до края на месеца. 

Къде?

В Регионална библиотека „Петър Стъпов“, гр.Търговище

Нужна екипировка?

Детски книжки и усмивки :) 

Защо?

Всеки има някъде вкъщи някоя детска книжка, която е чел като малък. Понякога обаче тези книжки ни се струват ненужни и ги оставяме да хващат прах по шкафовете. Защо обаче не зарадваме някое детенце и не ги дарим в библиотеката - рая на книгите. Нека споделим магията на детските книжки със света! 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Клубът ни набира нови членове и ако някой желае да се присъедини може да се свърже с нас чрез следните линкове:

•Страница на клуб във Facebook (относно за инициативи) ТУК.
•Инстаграм профил на клуба - zarazno_dobro


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!