Дари детска и юношеска литература на библиотеката в с. Каменар, кв. на гр. Поморие

Дари детска и юношеска литература на библиотеката в с. Каменар, кв. на гр. Поморие

Клуб "Ангелите на Захарий", ПГПЗЕ "Захарий Стоянов", Сливен
Мисията е от 13 November 2022 до 23 November 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Има всякакви видове подаръци, но най-ценните са време, обич и знание. Знание може да се дари с подарена книга. Именно с книги решихме да помогнем на една новоизграждаща се малка библиотека в поморийския квартал "Каменар". Оказа се, че детският отдел има нужда от подкрепата на доброволци и дарители. И тук се включиха учениците от ПГПЗЕ "Захарий Стоянов", гр. Сливен - дариха над 60 книги с детска и юношеска литература. Запазени, красиви, класически и съвременни книги, дарени от добро сърце :) Благодарим на всички, които се включиха!

* Включиха се и ученици, които не са официално част от клуба, както и добросърдечни колеги!

Какво?

Един ден случайно попаднахме на публикация за почистване и пренареждане на библиотеката в с. Каменар, квартал на гр. Поморие. Желанието на организаторите включваше и обогатяване на библиотечния фонд и по-специално на онзи в обособения детски кът. Това, с което можем да помогнем, е да съберем запазени детски и юношески книги, които да изпратим в Каменар.

Кога?

От 14.11 до 23.11. 2022 г. 

Къде?

Ще изпратим книгите след като ги съберем на адрес: гр. Сливен, ПГПЗЕ "Захарий Стоянов", ул.. "Великокняжевска" 1, Таня Бившева, тел. 0886543138

Нужна екипировка?

Не. 

Защо?

Защото книгата е дар от сърце. А най-хубавите ни дарове трябва да са за децата.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържете се с нас чрез мейл - ashq@abv.bg или изпратете литература на посочения по-горе адрес. 


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!