Чествай Деня на Земята с много цветове и графити по стените

Чествай Деня на Земята с много цветове и графити по стените

Клуб "Палави герои", ОУ "Св. Климент Охридски", Попово
Мисията е на 22 April 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

С голямо щастие споделяме, че нашата мисия за Деня на Земята беше изцяло успешна! Учениците от нашето училище превърнаха този специален ден в истинско творческо празненство на цветове и изкуство!

🖌️ Рисуването на Картина за Земята:
С много вдъхновение и творческа енергия, нашите ученици създадоха невероятни картини, които представляват красотата и разнообразието на нашата планета. Всяка картина е уникален поглед към природата и припомняне за нашата задължителна грижа за Земята.

🎨 Рисуването на графити с тебешири:
Стените на нашето училище се превърнаха в изложба от креативни графити, които излъчват послания за опазване на околната среда и важността на всяко действие за по-чиста и зелена планета. Всяко творение е доказателство за ангажимента и страстта на нашите ученици към Земята.

Тази мисия ни показа, че когато се обединим, можем да постигнем големи неща! Благодарение на усилията на всички участници, успяхме да направим Деня на Земята специален и вдъхновяващ за всички нас.

🌍 Нека продължим да бъдем ангажирани с опазването на нашата планета всеки ден и да се грижим за нея с любов и уважение!

Какво?

Денят на Земята е вратата към по-добро бъдеще, пълно с грижа и уважение към нашия най-ценен ресурс - нашата планета. Следвайки тази визия, учениците от нашето училище се обединяват в мисията "Земята в цветове и графити"! 🌎

🎨 Рисуване на картина за Земята:
С творчески дух и любов към природата, учениците ще изразят своето възхищение към Земята чрез изобразяване на картина с природни сцени, животни и символи, които ни напомнят за важността на запазването на нашата планета. Техните творби ще ни вдъхновят и ще ни напомнят за нашата отговорност към околната среда.

🎨 Рисуване на графити с тебешири:
Със своите цветни тебешири, учениците ще трансформират нашите училищни стени в галерия от графити, вдъхновени от природата и защитата на околната среда. Всички графити ще бъдат уникално послание за борба за опазване на нашата планета и за важността на всяка индивидуална роля в тази борба.

Кога?

22 април 2024г.

Къде?

ОУ "Св. Климент Охридски" гр. Попово

Нужна екипировка?

Да, и цветни тебешири !

Защо?

 Заедно за По-Зелена Земя:
Тази мисия е повод да се обединим и да покажем, че грижата за Земята е задължение на всеки от нас.
Нека с творчество покажем, че вярваме в сила на общото действие и че всеки малък жест към опазването на нашата планета има значение.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Симона И. Стефанова

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!