Бъди толерантен на Международния ден на толерантността

Бъди толерантен на Международния ден на толерантността

Клуб "Усмивка", СУ "Васил Левски", Вълчи дол
Мисията е от 13 November 2023 до 16 November 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 16.11.2023г., четвъртък, в нашето училище се проведе инициатива, свързана с Международния ден на толерантността, която се хареса на всички и предизвика учениците да обсъждат помежду си колко е важно да си толерантен. Подготовката включваше изпринтването на сърца на бели и цветни листи, които после бяха изрязани от доброволци, след което всеки написа собственоръчно по една толерантна дума. На същия ден в междучасията се раздаваха сърцата на учители и ученици и поставихме по едно по-голямо сърце с повече толерантни думи по етажите на нашето училище. 

Какво?

Отбележи Международния ден на толерантността с нас като подготвиш и раздадеш хартиени баджове с толерантни думи на 16.11.2023 г.

Кога?

На 16.11.2023 г. от 8:40 ч. (в междучасията) 

Къде?

Ще се проведе в СУ "Васил Левски", гр. Вълчи дол.

Нужна екипировка?

Няма. 

Защо?

Защото е важно да сме толерантни един към друг, за да направим света по-добро място за живеене! Тази инициатива служи за напомняне на тези, забравили да бъдат добри и толерантни, като ги подтиква към по-добра тяхна версия. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Мария П., Гергана А., Нурай А., Цветелина Н.- координатори

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!