Бъди посланник на спонтанните актове на доброта

Бъди посланник на спонтанните актове на доброта

Клуб "Добросторници", СУ "Неофит Бозвели", Варна
Мисията е от 15 February 2023 до 17 February 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 17 февруари - ден на спонтанните актове на доброта посрещнахме в училище своите съученици с призива: "Стани посланик на доброто, изтегли си комплимент, дари го някому и и го зарадвай!" В предходните дни, част от доброволците декорирахме голямо сърце с цветни, в които поставихме комплименти, за които ни помогнаха представители на УС. Измежду пликовете поставихме различни прояви на доброта от типа на: "Направете комплимент на непознат!", "Изпратете мило или вдъхновяващо съобщение на приятел или роднина", "Дарете анонимно за благотворителна организация", "Пуснете човека на опашката зад вас да мине преди вас", "Седнете до някого, който е сам на обяд", "Помогнете на възрастен човек, като носите торбите му", "Нахранете бездомно животно" и др. Имахме ден изпълнен с настроение и много усмивки! Нека бъдем по-добри, да си помагаме и усмихваме повече!

Какво?

По случай Международния ден на спонтанните актове на доброта ще изработим табло с предложения за прояви на доброта и комплименти за всички в училище под формата на късмети, които всеки в училище да получи на деня. Цел: да създадем настроение, усмивки и да предизвикаме всички за повече добрини.

Кога?

17.02.2023 г. 

Къде?

СУ "Неофит Бозвели" - гр.Варна.

Нужна екипировка?

Екипировка: Широка усмивка и желание да предадеш нататък!

Защо?

С широка усмивка се въоръжи,

нови приятели срещни 

и добро за всички стори!

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Свържи се с Кристиана Хр. от 4Б.

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!