Бъди доброволец на връчването на годишните награди на Книговище

Бъди доброволец на връчването на годишните награди на Книговище

Клуб "НПМГ подава ръка", НПМГ "Акад. Любомир Чакалов", София
Мисията е на 18 May 2024
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

На 18.05.2024 година доброволците от отбора на “НПМГ подава ръка” станаха част от връчването на годишните награди на Книговище.

Награждаването се проведе в “Кино Кабана” в гр. София, а задачите на нашите неуморни доброволци бяха да позиционират карти с интересни въпроси за публиката на всяка една от масите, да организират и опаковат подаръците за отличените деца, да помагат с настаняването на публиката и да съдействат на организаторите за цялостното протичане на събитието.

Отборът на "НПМГ подава ръка" изразява своята благодарност към организаторите за възможността да участва в инициативата!

Какво?

Годишните награди на Книговище се раздават ежегодно, а с тях се отличават за успехи и постоянство цели класове и отделни читатели - тези, които всеки месец в периода между октомври и април са получавали месечните дигитални награди на платформата.

В категорията „Творец“ на Годишните награди пък се отличават децата, които са създали 10 или повече въпросника през 3 или повече месеца от годината.

Наградите ще бъдат раздадени на 18 май от 11:00 в Кино Кабана, гр. София (в градината парк на НДК).

Доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" ще подкрепят инициативата, като помогнат с организирането и провеждането на церемонията.

Кога?

На 18.05.2024 година от 11:00 ч.

Къде?

В Кино Кабана - София.

Нужна екипировка?

Не е необходима специална екипировка.

Защо?

Защото за доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" е важно да бъдат пример за по-малките ученици.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Герои, които не са част от клуба, могат да се включат в подобна инициатива или да се свържат с организаторите от отбора на "НПМГ подава ръка".

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!