Бъди доброволец на "Най-сладкия ден"

Бъди доброволец на "Най-сладкия ден"

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е на 14 August 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Мисията премина успешно. Началото на събитието радвахме текстилни торбички с изненади " Живей, мисли и действай зелено". След това заедно с нашите малки помощници създадохме "Паното на радостта", където всички желаещи оставиха по една цветна ръчичка, за да направят дена ни по-пъстър.  По-късно се проведе томбола, която беше последвала от празнична програмата която включваше много песни и танци. Всички ние си тръгнахме изпълнени с положителни емоции, много детски усмивки и много лакомства. 

Какво?

Най-сладкия ден представлява празнична фиеста изпълнена с приключения, забавни игри, томболи, награди и много сладолед. Могат да се открият най-различни занимания за малки и големи. 

Кога?

На 14.08.2022г. 

Къде?

На централния вход на морската градина.

Нужна екипировка?

Добро настроение.

Защо?

Доброволчеството на подобни големи събития ни учи на работа в екип и отговорности и ни дава възможността да подарим усмивки на най-малките. 

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

При възникнали въпроси относно събитието може да се свържете с нас, като ни пишете на нашата Facebook и Instagram страница или по email на thedolphins.pr@gmail.com


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!