Бъди доброволец на концерт на Агенция по заетостта

Бъди доброволец на концерт на Агенция по заетостта

Клуб "Добротворци-Вършец", СУ "Иван Вазов", Вършец
Мисията е на 4 October 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

С участието ни в концерта, подготвен от Бюро по труда в град Вършец, ние помогнахме за организирането и провеждането на информационната кампания, чиято основна задача е да привлече и мотивира млади хора за активно поведение на пазара на труда – по-специално икономически неактивни младежи до 29 години. След учебните занятия всички ученици от 9-12 класове присъствахме на събитието. Ние, доброволците, съдействахме за популяризирането на събитието, за изготвянето и попълването на присъствени списъци, раздаването на информационните материали, шапки и тениски. Богатата концертна програма създаде настроение, като бяха отправени призиви към нас да бъдем мотивирани за работа и да не спираме да се развиваме.

Десислава Николова


Какво?

На 04.10.2023 г. в нашия град се състоя финално събитие към проект „Готови за работа“ на Агенция по заетостта. Основната цел на проекта е стимулиране на активността на младежи до 29-годишна възраст включително, които към момента нито учат, нито работят и не са регистрирани като безработни лица в Дирекциите „Бюро по труда”, както и да се подобрят възможностите им за намиране на работа и трудовата им реализация на пазара на труда.

Кога?

На 04.10.2023 г., сряда, от 14:00 часа.

Къде?

Сцената пред Народно читалище „Христо Ботев – 1900“, град Вършец.

Нужна екипировка?

Тениски, шапки, информационни материали.

Защо?

За да бъдем информирани за всяка предоставена възможност – участия в обучения, актуалните предложения за работа в региона.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Отговорници: Десислава Николова (desislava.nikolova@ivan-vazov.info), 11 а клас; Деница Петрова (denica.petrova@ivan-vazov.info), 9 б клас. 

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!