Бъди доброволец на джаз фест-а в Банско

Бъди доброволец на джаз фест-а в Банско

Клуб "НПМГ подава ръка", НПМГ "Акад. Любомир Чакалов", София
Мисията е от 10 June 2024 до 10 August 2024

Как премина мисията?

На 10.06.2024г. се състоя първата информационна и опознавателна среща на доброволците, изявили участие да помагат с организирането и провеждането на Банско джаз фест 2024.

На тази среща доброволците се запознаха, имаха възможност да си поговорят, както и да разпределят задачите си заедно с организаторите.

Отборът на "НПМГ подава ръка" изразява своята благодарност към организаторите за възможността да участва в инициативата!

Какво?

Между 3 и 10 август 2024 година в Банско ще се проведе традиционния джаз фест.

За гладкото организиране и провеждане на дейностите в рамките на фест-а организаторите набират доброволци, които да съдействат.

Учениците от отбора на "НПМГ подава ръка" ще подкрепят инициативата, като съдействат с намирането и участието на доброволци.

На 10.06.2024г. ще се проведе информационна и опознавателна среща, на която доброволците (заедно с организаторите) ще разпределят дейностите, които ще трябва да изпълнят преди и по време на фест-а в Банско.

Кога?

Опознавателната и информационна среща ще се проведе на 10.06.2024г., а самия фест - от 03.08.2024г. до 10.08.2024г.

Къде?

Опознавателната и информационна среща ще се проведе в Café Local 38, а фест-а в Банско.

Нужна екипировка?

Усмивки и желание за множество доброволчески дейности.

Защо?

Защото за доброволците от отбора на "НПМГ подава ръка" е важно да бъдат от полза на различни организации и в същото време да се забавляват и обогатяват културно.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Герои, които не са част от клуба, могат се включат в инициативата през сайта на TimeHeroes или да се свържат с организаторите от отбора на "НПМГ подава ръка".

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!