Бъди дигитален герой и се ангажирай в информационна кампания

Бъди дигитален герой и се ангажирай в информационна кампания

Клуб "Добротворци - НУ", НУ "София", София
Мисията е на 27 April 2023
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Дигиталните устройства и интернет във все по-голяма степен оформят ежедневието както на младите хора, така и на възрастниte. В това отношение, особено при по-малките ученици (5/6 клас), възникват много въпроси. Във помощ и подкрепа на тези процеси в нашето училище действа екипът на „Дигиталните герои“.

На 27.04. организирахме родителска и информационна среща на тема „Дигитални герои – целенасочено и осъзнато ползване на интернет пространството". По време на срещата нашите дигитални герои представиха себе си и работата си. Също така разсясниха концепцията за превенция и ще предложиха полезни съвети относно живота на децата в дигиталния свят. Дискутирахме върху съзнателното използване на интернет и опасностите, за които не знаем. 

Сърдечни благодарности на всички, които отделиха от времето си. 

Какво?

Дигиталните устройства и интернет във все по-голяма степен оформят ежедневието както на младите хора, така и на нас като възрастни. В това отношение, особено при по-малките ученици (5/6 клас), възникват много въпроси. Във ваша помощ и подкрепа в нашето училище действа екипът на „Дигиталните герои“.

Включи се в информационната ни среща на тема „Дигитални герои – целенасочено и осъзнато ползване на интернет пространството", която ще се състои в четвъртък, 27.04., от 18 ч. в стая D13 в нашето училище.


Кога?

27.04.2023, от 18ч. до 20 ч.

Къде?

Немско училище София, ул. "Жетварка" 5

1113 София

Нужна екипировка?

Подготви си въпроси и измисли поводи за дискусия с нашите герои.

Защо?

По време на срещата нашите дигитални герои ще представят себе си и работата си. Групата и подкрепящият ги учител ще разяснят концепцията за превенция и ще ви предложат полезни съвети относно живота на децата в дигиталния свят.

Как да се включат герои, които не са част от клуба?

https://fb.me/e/6jaYRlZTN 

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!