Зарадвай възрастни хора от дом с пакет хранителни продукти за Великден

Зарадвай възрастни хора от дом с пакет хранителни продукти за Великден

Фондация "Добро за всеки", Навсякъде; София
Мисията е от 15 март 2022 до 20 април 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Преди официално да основат фондация “Добро за всеки”, Мариана Костова и нейните приятели участват в инициативи за дарения на хранителни продукти и стоки от първа необходимост за възрастни хора, настанени в домове, нуждаещи се семейства и самотни майки с малки деца.

Ето защо те са добре запознати с техните нужди и проблемите им, а този път, вече официално като фондация, те решават да подкрепят дом за стари хора в София, в който живеят 260 души, малка част от които все още имат близки, които ги посещават. Възможностите на дома не са големи въпреки старанието на екипа, затова и менюто им не е дотам разнообразно, включително и на големи празници като Великден.

Това е и причината сега Мариана и персоналът да се обърнат към теб с молба: помогни им да осигурят пакет с хранителни продукти за всеки човек в дома. Виж списъка и дари каквото и колкото имаш възможност. В пратката си можеш също така да вмъкнеш картичка или писмо - жестът, макар и малък, за тях ще бъде значим. 

Искате да се включите в инициативата?

Това е мисия, организирана от фондация "Добро за всеки". Ако искате да се включите в нея, влезте на TimeHeroes.org и се свържете с организатора чрез бутона “Ще участвам”. За да ви донесе тази мисия точки за Купата на героите, регистрирайте я тук.

Грабнете идеята!

Ако инициативата на фондация "Добро за всеки" ви вдъхновява, използвайте идеята и организирайте ваша собствена мисия.

  • Нямате клуб? Включете се в Купата на героите, като се свържете с нас през бутона "Участвайте".
  • Вече сте част от мрежата? Създайте вашата мисия тук.

// снимката е оттук


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!