Включи се в сортирането и раздаването на хуманитарна помощ на хора, търсещи закрила в София

Включи се в сортирането и раздаването на хуманитарна помощ на хора, търсещи закрила в София

Сдружение "Съвет на жените бежанки в България", София
Мисията е от 11 януари 2022 до 30 юни 2022

Много хора вече се включиха в кампанията Подкрепи деца от бежанската общност с учебни пособия и спортни екипи, а това е добра новина – всеки изпратен пакет ще стигне до дете, което на 15 септември ще прекрачи прага на училище.

В момента обаче картинката е следната: в склада на Съвета на жените бежанки в България всички дарения са събрани във вида, в който са били изпратени, а екипът има спешна нужда от помощ с тяхното сортиране и раздаване. Ето защо подкрепата ти ще е от огромно значение за тях – удари едно рамо в тази важна мисия и така ще подкрепиш и семействата, взели решение да градят живота си тук.

Как да помогна?

Търсят се ентусиасти, които:

  • да приемат и сортират дарения;
  • да раздават пакети директно на нуждаещите се;
  • да подреждат даренията след дните за раздаване;
  • да подготвят хуманитарния център на организацията за зимния сезон.

Всеки доброволец ще работи в екип с някого от организацията, който ще го напътства и ще му разяснява подробно какви са задачите.

Кога?

Дните за раздаване на хуманитарна помощ са всеки вторник и четвъртък от 9 до 17 ч. Свържи се с организаторите, за да ги уведомиш кога ще имаш възможност да отидеш.

От организацията биха се радвали, ако има хора, които могат да отделят по 4 часа в някой от посочените дни. За момента няма краен срок – мисията ще приключи, когато и работата е свършена.

Искате да се включите в инициативата?

Това е мисия, организирана от Сдружение "Съвет на жените бежанки в България". Ако искате да се включите в нея, влезте на TimeHeroes.org и се свържете с организатора чрез бутона “Ще участвам”. За да ви донесе тази мисия точки за Купата на героите, регистрирайте я тук.

Грабнете идеята!

Ако инициативата на Сдружение "Съвет на жените бежанки в България" ви вдъхновява, използвайте идеята и организирайте ваша собствена мисия.

  • Нямате клуб? Включете се в Купата на героите, като се свържете с нас през бутона "Участвайте".
  • Вече сте част от мрежата? Създайте вашата мисия тук.

// снимката е на организаторите


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!