Създай своя “кутия на доброто” и я подари за Коледа на дете в нужда от Котел

Създай своя “кутия на доброто” и я подари за Коледа на дете в нужда от Котел

Таня Христова, Навсякъде.
Мисията е от 29 ноември 2021 до 17 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Таня Христова познава и от години подкрепя своята общност в град Котел – освен училищен психолог, тя е активист, доброволец и образователен експерт в Центъра за междуетнически диалог и толерантност “Амалипе”.

Когато пандемията настъпва, тя създава и инициативата “Заедно ще се справим, с грижа за най-малките”, успяла да ангажира компании и хора да подкрепят общо 239 семейства от няколко населени места с храна и хигиенни материали от първа необходимост.

Днес, на прага на празниците, Таня отново насочва вниманието си към децата в нейния град и съседното село Градец, които живеят в условия на бедност, изгубили са родител или имат специални образователни потребности. Често това са и деца, които поради социалния си статус се оказват изключени от дистанционното обучение, а с това губят и възможност за контакти и пълноценно детство, което получават единствено в училище.

Ето защо днес тя си поставя следната задача: да стопли сърцата на 200 деца и с твоята безценна помощ да им подари внимание и грижа под формата на “кутия на доброто”. Бъди създател на една такава и усмихни нейния малък получател.

Искате да се включите в инициативата?

Това е мисия, организирана от Таня Христова. Ако искате да се включите в нея, влезте на TimeHeroes.org и се свържете с организатора чрез бутона “Ще участвам”. За да ви донесе тази мисия точки за Купата на героите, регистрирайте я тук.

Грабнете идеята!

Ако инициативата на Таня Христова ви вдъхновява, използвайте идеята и организирайте ваша собствена мисия.

  • Нямате клуб? Включете се в Купата на героите, като се свържете с нас през бутона "Участвайте".
  • Вече сте част от мрежата? Създайте вашата мисия тук.

// снимката е оттук


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!