Помогни със сортирането, опаковането и раздаването на коледни подаръци за деца в нужда

Помогни със сортирането, опаковането и раздаването на коледни подаръци за деца в нужда

Светла Паркър и Ан Грифин, София
Мисията е от 15 декември 2021 до 30 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

В началото на 2020 г. Светла Паркър и Ан Грифин решават да зарадват 50 деца в нужда с “изненада в кутия за обувки” - една от техните инициативи в помощ на семейства, изпаднали в затруднено положение заради пандемията.

Успехът е дори по-голям от намеренията им - получените подаръци са над 300 и освен деца в нужда от цялата страна, част от тях успяват да зарадват и пациенти от детско онкологично отделение в София.

Всичко това кара дуото и тази година да повтори своята мисия и с помощ от дарители да събере подаръци за деца на възраст от 1 до 14 години, които да им донесат радост на празниците и този път.

Опитът им обаче ги кара да се подготвят дори по-добре - за целта те имат наето помещение в София и сега търсят съмишленици за своята кауза. Те ще се разделят в два отборa: на “джуджетата”, които ще сортират и опаковат подаръци, и на крюто Дядо Коледовци, които ще раздават подаръци на децата и ще видят усмивките им с очите си.

Искате да се включите в инициативата?

Това е мисия, организирана от Светла Паркър и Ан Грифин. Ако искате да се включите в нея, влезте на TimeHeroes.org и се свържете с организатора чрез бутона “Ще участвам”. За да ви донесе тази мисия точки за Купата на героите, регистрирайте я тук.

Грабнете идеята!

Ако инициативата на Светла Паркър и Ан Грифин ви вдъхновява, използвайте идеята и организирайте ваша собствена мисия.

  • Нямате клуб? Включете се в Купата на героите, като се свържете с нас през бутона "Участвайте".
  • Вече сте част от мрежата? Създайте вашата мисия тук.

// снимката е оттук


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!