Подкрепи самотни майки със санитарни продукти от първа необходимост

Подкрепи самотни майки със санитарни продукти от първа необходимост

Фондация "Добро за всеки", Навсякъде; София
Мисията е от 18 март 2022 до 31 декември 2022

Мариана Костова от години е доброволец в различни инициативи в подкрепа на нуждаещи се и възрастни хора, преди официално да учреди своята “Добро за всеки”.

Част от акциите, в които участва, я водят до домове за временно настаняване на жени и деца, където се запознава с техните нужди и така постепенно започва да помага на самотни майки с месечни дарения на консумативи, които да им помогнат в отглеждането на децата им.

Понастоящем става въпрос за около 10 семейства, в част от които има по четири деца, като заплатата на майките не им позволява да се справят с текущи разходи.

Ето защо сега Мариана се обръща към теб за помощ - подкрепи я в усилието ѝ да подготвя пакет с няколко основни неща всеки месец и дори да разшири мрежата си, за да включи в нея повече жени, които се нуждаят от подобна опора.

Искате да се включите в инициативата?

Това е мисия, организирана от фондация "Добро за всеки". Ако искате да се включите в нея, влезте на TimeHeroes.org и се свържете с организатора чрез бутона “Ще участвам”. За да ви донесе тази мисия точки за Купата на героите, регистрирайте я тук.

Грабнете идеята!

Ако инициативата на сдружение "Усмивка" ви вдъхновява, използвайте идеята и организирайте ваша собствена мисия.

  • Нямате клуб? Включете се в Купата на героите, като се свържете с нас през бутона "Участвайте".
  • Вече сте част от мрежата? Създайте вашата мисия тук.

// снимката е оттук


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!