Подари празнична трапеза на възрастни хора и семейства в нужда от Северозапада

Подари празнична трапеза на възрастни хора и семейства в нужда от Северозапада

Мая Методиева от “Бъди добър! Прави добро!”., Навсякъде; Враца
Мисията е от 24 март 2022 до 24 април 2022
ПРИКЛЮЧИЛА

Групата “Бъди добър! Прави добро!” във Facebook е събирателна точка за инициативи в помощ на хора в нужда още от 2014 г. насам.

Само за година нейният двигател Мая Методиева успява да задейства на платформата на TimeHeroes седем инициативи, първата от които е тъкмо в подкрепа на възрастни хора, които нямат възможност да посрещнат спокойно Великден.

Днес в списъка ѝ с нуждаещи се за същата кауза влизат двойно повече хора - общо около 2000. Голяма част от тях са пенсионери от села в Северозападна България, като този път екипът на Мая планира да зарадва и млади семейства в нужда, както и няколко дома - за възрастни хора, за хора с увреждания, за хора с умствена изостаналост и един център за настаняване на деца, където също ще бъдат раздадени продукти.

Разбира се, и този път тя и останалите доброволци разчитат на теб и твоята подкрепа - изпрати нещо от списъка по-долу и зарадвай хора в нужда, които да посрещнат празника с пълна трапеза.

Искате да се включите в инициативата?

Това е мисия, организирана от Мая Методиева. Ако искате да се включите в нея, влезте на TimeHeroes.org и се свържете с организатора чрез бутона “Ще участвам”. За да ви донесе тази мисия точки за Купата на героите, регистрирайте я тук.

Грабнете идеята!

Ако инициативата на Мая ви вдъхновява, използвайте идеята и организирайте ваша собствена мисия.

  • Нямате клуб? Включете се в Купата на героите, като се свържете с нас през бутона "Участвайте".
  • Вече сте част от мрежата? Създайте вашата мисия тук.

// снимката е от Adobe Stock


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!