Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда от малки неселени места в Софийска област

Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда от малки неселени места в Софийска област

Юнона Кириакиду, Навсякъде.
Мисията е от 22 декември 2021 до 23 декември 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

За четвърта поредна година Юнона Кириакиду и нейният доброволчески отбор обединяват сили и за празниците си поставят за цел да зарадват с топла вечеря и хранителни пакети най-малко 200 пенсионери, които живеят на прага на бедността.

В навечерието на празника организаторите по традиция ще се съберат, ще сготвят храна в Правец, където е сборният пункт, ще подготвят отделно пакети с продукти и ще започнат своята обиколка, която преминава през 15 села в Софийска област и адресите на хората в нужда, за които Юнона е научила през годините.

Тук можеш да видиш как обикновено протича една подобна мисия, но това, което предшества всяка щастлива история, е твоята готовност да се включиш и да изпратиш продукти, които да я направят възможна.

Искате да се включите в инициативата?

Това е мисия, организирана от Юнона Кириакиду. Ако искате да се включите в нея, влезте на TimeHeroes.org и се свържете с организатора чрез бутона “Ще участвам”. За да ви донесе тази мисия точки за Купата на героите, регистрирайте я тук.

Грабнете идеята!

Ако инициативата на Юнона Кириакиду ви вдъхновява, използвайте идеята и организирайте ваша собствена мисия.

  • Нямате клуб? Включете се в Купата на героите, като се свържете с нас през бутона "Участвайте".
  • Вече сте част от мрежата? Създайте вашата мисия тук.

// снимката е оттук


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!