Разпространи информация за Световния ден срещу насилието над деца

Разпространи информация за Световния ден срещу насилието над деца

Клуб "Добряци", СУ "Св. Климент Охридски", Аксаково
Мисията e на 18 November 2022

Как премина мисията?

Седмица по-рано доброволците направиха грим на едно от децата, за да изглежда като жертва на насилие. В този ден те сътвориха една емоционална и впечатляваща фотосесия със снимки, свързани с темата. С помощта на координаторите изработиха флаер с информация, свързана с организации, подпомагащи деца жертви на насилие и вградиха своите лично създадени фотоси.

В деня на инициативата голяма част от доброволците бяха облечени в бели тениски с надпис “Стоп на насилието!”, които сами изработиха. За да привлекат вниманието на местната общност част от тях бяха гримирани като жертви на насилие. Креативният подход създаде допълнително впечатление и хората се спираха, за да разберат повече за инициативата. Бяха раздадени над 100 флаера, а “пребитите добряци” влязоха и в сградата на общината. Отбелязването на деня премина въодушевяващо и затрогващо за всички!


Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!