Бъди доброволец на събитието "Място до прозореца"

Бъди доброволец на събитието "Място до прозореца"

Клуб "Агенти на Доброто", 18 СУ "Уилям Гладстон", София
Мисията е от 31 October 2020 до 1 November 2020

Как премина мисията?

Мисията беше много зареждаща. Доброволците имаха възможността да упражнят комуникативните си способности, както и да завържат контакти с другите доброволци, които са на различни възрастни и помагат, заради любовта си към изкуството.

За двата дена се събрахме общо 10 желаещи, но в последствие 3-ма от нас се разболяха, и тъй като здравето е на първо място, си останаха вкъщи. Накрая се разпределихме на две групи, съответно за събота и неделя . Имахме предварителен инструктаж в петък, в който ни обясниха какво трябва да правим. Минахме и през цялата улица, на която се провеждаше събитието. В часовете на събитието ни разпределиха по двама на пункт(общо пунктовете бяха 4 на брой) и там привличахме живущите да участват. Имахме осигурени напитки и отличителни облекла(жълти блузки). Като цяло, събитието беше много разчупено и интересно. Запознахме се и със мозъка на инициативата - артистката Катаржина Шеда. Тя беше изключително амбицирана в идеята си и направи всичко възможно, събитието да бъде продуктивно и успешно!

Включете се в състезанието

Включете се в състезанието

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!