Попълни онлайн въпросник и разбери повече за вредата от консумацията на захар

Попълни онлайн въпросник и разбери повече за вредата от консумацията на захар

Клуб "PTPI Делфините", PTPI "The Dolphins", Варна
Мисията е от 23 януари 2021 до 31 януари 2021
ПРИКЛЮЧИЛА

Как премина мисията?

Консумацията на захар освен да носи щастие, може да предизвика и особени проблеми със здравето. В идеята на седмицата за Sugar awareness направихме онлайн въпросник. За нас беше важно хората да се замислят, че колкото и да са вкусни сладките храни, толкова са и вредни. 

Имаше голяма активност освен на kahoot въпросника и на нашите сторита в Instagram. Смятаме, че целта ни да достигнем до хората беше успешна. 

От обратната връзка, която направихме, стана ясно, че това много е допаднало на хората. Били са впечатлени по начина на предоставяне на информацията. Доста от тях са научили много нови и полезни неща свързани със захарта.

Какво?

През седмицата от 17 до 23 януари светът се обединява срещу вредата от захарта с важни уроци за това как млади и стари да водят здравословен живот!

Всеки обича сладко, но колко от вас са се замисляли как то влияе на физическото и психическото здраве? Знаете ли как да постъпите, ако човек изпадне в хипогликемичен шок? А какво представлява хипогликемията? Колко добре сте запознати с вредата на захарта? Ако отговорът на някой от тези въпроси е "Не", то ние ще ви помогнем да се превърне в "Да"! Всеки може да играе в нашия онлайн въпросник и да научи много полезна нова информация, която в никакъв случай няма да е излишно "чекмедже" в мозъка! 

Кога?

От 23.01 в 10:00ч. сутринта до 31.01 в 23:00ч. вечерта.

Къде?

В платформата Kahoot - играта с код 03594475

Нужна екипировка?

Компютър/телефон/таблет и добро настроение!

Защо?

Всеки може да научи отговорите на въпроси като: Как да постъпи човек, ако друг изпадне в хипогликемичен шок? А какво представлява хипогликемията? Колко добре реално сте запознати с вредата от захарта?


Как да се включат герои, които не са част от клуба?

Всеки може да участва, като играе в онлайн въпросника ни!

Линк към Facebook събитието

Линк към Kahoot играта с код 03594475


Спечелете Купата

Спечелете Купата

Направете доброволчески клуб заедно с твоите съученици, организирайте различни инициативи и трупайте точки. В края на учебната година клубът с най-много точки грабва Купата на героите!